COOKED PURE PORK SAUSAGE

This new specialty is meant for those who want the convenience of a quick meal, but without sacrificing its craft essence and especially its taste.

Pork Knuckle

This Pork Knuckle is a particularly tasty product; a main dish very palatable with intense flavor, characterized by a tender texture.

COPPA DI TESTA IN JUTE SACK

Our “Coppa di testa” is a unique specialty of its kind. It is prepared by our artisans using lean pork meat from the head, neck and cheek.

RIBS

The pork ribs are a specialty known and appreciated all over the world, with its unmistakable aroma and rustic flavor.

COPPIETTE

The “Coppiette” represent an historical product of Lazio, with centuries-old traditions.

Salame Ventricina Piccante

La Ventricina Leoni Randolfo è un prodotto della tradizione romana, preparata dai nostri Maestri Salumai seguendo le antiche tecniche che la tradizione ci ha consegnato.

CORALLINA

Medium-fine grinding salami typical of the Agro Romano, stuffed into a long and narrow bowel, seasoned for about 30 days.

Salamella Romana Dolce

La Salamella dolce Leoni Randolfo è un prodotto della tradizione romana a macinatura media, preparata dai nostri Maestri Salumai seguendo le antiche tecniche che la tradizione ci ha consegnato.

Salamella Romana Piccante

La Salamella piccante Leoni Randolfo è un prodotto della tradizione romana a macinatura media, preparata dai nostri Maestri Salumai seguendo le antiche tecniche che la tradizione ci ha consegnato.

GUANCIALE AL PEPE

The history of "Guanciale" is as old as the history of the pork, the animal has never threw anything away.

Salamino Leoni

I Salamini Leoni Randolfo racchiudono il meglio delle carni scelte di puro suino. Insaccati in budello naturale e preparati come la tradizione insegna.

PGI Porchetta of Ariccia

Leoni Randolfo’s PGI Porchetta of Ariccia is a family tradition started with our grandfather Augusto Leoni.

Spianata Romana dolce

La Spianata dolce Leoni Randolfo è un prodotto della tradizione romana, preparata dai nostri Maestri Salumai seguendo le antiche tecniche che la tradizione ci ha consegnato.